Moedergevoel Ik heb het gehad!

Gepubliceerd op 14 mei 2021 om 22:19

Moedergevoel Ik heb het gehad!

Waw! Het kei lang geleden dat ik nog een blog schreef! 

 

En laten we zeggen dit is de: ik heb het gehad blog! 

Ik heb het gehad met vooroordelen, met beoordelingen van mensen die mijn kind niet kennen! 

 

Het was weer zo een dag... het onverklaarbare gebeurde weer. Onze dochter kreeg twee aanvallen op 24u! Laten we zeggen dat ik het * vond! (sorry voor mijn taalgebruik maar ik ben ook maar een mens!) #bezorgdemama 

Laat het mij even kort schetsen dat er nog steeds geen antwoorden zijn, antwoorden waarom onze dochter dit meemaakt, maar goed, ze is sterk! Ze heeft een grote levenslust, een doorzetter! Ze is mijn inspiratie elke dag! Wat ben ik haar dankbaar voor alles in mijn leven! Ook de lastige dagen! Waarvan ik eerst dacht dat ze onmogelijk te overleven waren, leef ik nu ervoor! 

Ik leef ervoor, voor mijn, voor jouw kind. Voor een open kijk, een open blik. 

Ik nam vandaag contact op met de pediater, ik vroeg om raad, ik voelde me even machteloos, dus ik ging vertrouwen op hun advies! maar dat voelde niet goed, absoluut niet. Het ging tegen al mijn waarde over kinderen in. 
Ze stellen voor: een observatie, 11weken, gescheiden van haar ouders... want dit zijn nu de maatregelen bij een opname. 

Je kan me al horen denken: ik dacht het niet! 
Je kan misschien wel denken, maar wat als het het beste is voor haar? 

Ja goed, daar kunnen we eeuwig over discussiëren, want ja toch wel, welke buitenstaander kan nu weten wat het beste is voor mijn kind? 
Wij zijn op elkaar en door elkaar gemaakt! 

Het onverklaarbare, weer verklaarbaar maken, dat is wat mijn dochter van me verlangt! Dat is waar ik nu voor leef! Dus nee ik neem geen genoegen met antwoorden die ik vandaag kreeg! Ik heb het gehad! 
Ik heb het gehad dat we labels moeten plakken op kinderen om hulp te krijgen, Ik heb het gehad dat anderen oordelen wat het beste is voor mijn kind zonder rekening te houden met mijn gevoel, ik heb het gehad dat ik rekening moet houden met iedereen (ook familie en omgeving en hun ongezouten mening) 

Weet je wat? Ik heb het echt gehad! 

Dus ja, ik leef dag van dag! Elke dag een nieuwe weg, elke dag ben ik dankbaar voor wat ze me leert! de kracht die ze me geeft (en de slapeloze nachten :) ) 

Heb jij het ook gehad? 
Maar herval je vaak opnieuw in de twijfel? Onzekerheid? Angst? Goedbedoelde meningen van andere? Doe jij vaak iets voor/met je kind tegen je waarden in? Tegen je gevoel? 
In familie, omgeving, of zelfs op de school van je kind? 

Kies dan voor IK HEB HET GEHAD! 

Mail onderstaande hier : IK HEB HET GEHAD! 

En ik help je weer opweg naar je moedergevoel, want dat klopt! het klopt gewoon! 
(vergeet niet je telefoonnummer erbij te plaatsen, dan bel ik je binnen de 48u voor een gratis BOOST gesprek!) 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.