mum of kids with a sparkle

Mum of kids with a sparkle, ja dat ben ik! 

Een nieuw project dat me nauw aan het hart ligt! Voor alle mama's & papa's die al een hele zoektocht hebben meegemaakt met hun kroost. Voor kleine of grote zorgen! Bijzondere kinderen, met misschien wel een specifieke handleiding! Ze bestaan, ze komen veel voor. Maar zelf als mama vond ik weinig hulp, of leek het taboe. Ik moest het maar allemaal aankunnen als mama! Daarom ben ik dit programma begonnen! Om net als mij andere ouders te gaan bijstaan in hun zorgen, in hun zoektocht, in af en toe gewoon lekker uitblazen! Het beu te zijn van altijd recht te moeten staan! 
Maar ook gewoon om een plek te vinden om gezellig te babbelen over onze speciale kids, hoe trots we zijn, hoe ze ons sterk houden, hoe ze ons actief houden. 

We zijn op zoek naar mama's of papa's van kids with a sparkle!

Hiermee bedoel ik ouders van kinderen waar het niet altijd zo eenvoudig mee liep/loopt, waar de roze wolk soms dondert. Door medische zorgen, emotionele zorgen... Kinderen die diagnoses hebben zoals white spells, ASS, ADHD, vroeggeboorte, voedingsproblemen, huil baby's, slaapmoeilijkheden, aanhankelijke kinderen,.... Kinderen waar het niet 'gewoon' mee verloopt.

In dit project gaan we vooral psycho-sociale ondersteuning voorzien aan ouders. Een plek om je hart te luchten, een plek om adviezen in te winnen, een plek om er voor jezelf te zijn.

Als ouder kun je soms ook 'even onderdoor' gaan. & net daarvoor willen we er zijn! Want dat moment mag er zijn. Maar het is belangrijk dat je dan weet waar je terecht kan!

Graag een seintje om je vooraf in te schrijven. 

Het is uiteraard niet verplicht elke sessie aanwezig te zijn! 

Elke sessie zullen we wel andere zorgen, vragen en noden en behoeften tegemoet komen!